Am calit in untura de gaina ceapa verde si ierburi aromatice proaspete (cimbru, rozmarin, dafin). Am adaugat 500 gr de ciuperci taiate si 3 morcovi medii.  Am presarat putina boia, am lasat sa se soteze putin si apoi am stins cu aproximativ 3l de apa. 

Cand au fiert, am facut galustele (din 200 gr faina, 2 oua, 100 ml apa si 20 ml ulei, un praf de sare) si le-am pus in supa cu o lingura. 

Dupa ce am adaugat galustele, am pus si o conserva mare de fasole boabe. 

Pana s-au fiert galustele, am pregatit smantana. Am folosit smantana grasa, pe care am diluat-o cu putina apa (cat sa devina un lichid cremos). Am zdrobit in smantana cativa catei de usturoi si apoi am inceput sa adaug treptat zeama fierbinte de supa. Cand s-a diluat smantana, am luat oala de pe foc si am adaugat-o in supa. 

La final am adaugat si leustean proaspat.