Ingrediente:
500g piept de pui
2 catei de usturoi
50g unt
2 lg zeama de lamaie
600 g fasole verde si/sau galbena (eu am folosit amestecat)
200 g morcovi
3 linguri ulei
1 ceapa
frunze de busuioc
sare si piper
*pentru aceasta reteta m-am inspirat din Practic in bucatarie
Se spala puiul si se taie fasii cat mai subtiri.
Intr-un bol amestecati usturoi pisat, busuioc, zeama de lamaie si ulei si inmuiati bine carnea in sos. Daca aveti timp, puteti si sa lasati o vreme la frigider.
Intr-o tigaie caliti ceapa si cand s-a incins bine uleiul, adaugati amestecul de pui si rumeniti.
Intre timp fierbeti fasolea si morcovii. Eu i-am fiert pe aburi pentru a pastra cat mai bine aroma. Amestecati puiul cu fasolea si serviti cald! 🙂
arata delicios, o sa fac si eu 🙂
o recomand cu caldura 😉