Cand aveti nevoie de o supa rapida, puteti apela la aceasta reteta! Aveti nevoie de putine ingrediente, iar varianta de tortellini uscati pot fi pastrati in casa pentru zile in care trebuie sa gatiti pe fuga.


Ingrediente
1 ceapa
1 crenguta de rozmarin
2 maini de ardei taiati fasii
3 morcovi
1 punga de tortellini cu branza (vedeti in imaginea de mai jos ce am folosit)
2 maini de spanac proaspat
2 linguri de smantana
2 catei de usturoi

Intr-o oala de supa, caliti putin ceapa cu rozmarinul, doar cat ceapa devine putin sticloasa si rozmarinul incepe sa lase din aroma.
Adaugati ardeii (in sezonul rece, eu folosesc ardei congelat fasii, luat din Metro) si apoi morcovii. Lasati sa se soteze usor, pana lasa culoare si aroma.
Stingeti cu apa si potriviti la gust cu sare si putin piper.

In timp ce fierbe supa, intr-o oala separata fierbeti tortellini dupa indicatiile de pe ambalaj. Incercati sa ii gatiti in paralel. Cand s-au fiert pastele, scurgeti-le bine si adaugati-le la supa. Mai lasati sa dea o data in clocot si luati de pe foc.
Imediat dupa aceea, adaugati spanacul (baby).
Tot atunci, puneti cele doua linguri de smantana intr-un bol si adaugati peste un polonic din supa fierbinte. Amestecati bine si apoi mai adaugati inca doua polonice de supa. Amestecati sa se dizolve bine smantana si adaugati-o apoi in oala de supa.
Curatati usturoiul si zdrobiti-l, adaugandu-l in oala de supa.

Serviti imediat. Pofta buna!