Incep cu concluzia: cred ca aceasta este cea mai buna supa-crema pe care am facut-o vreodata. Si am facut multe! Nu stiu exact de la ce, de la legumele coapte, de la turmeric, dar as manca zilnic asa ceva!
Ingrediente
1 ceapa
5 catei de usturoi
3 morcovi mari
2 cartofi potriviti
1 lingurita turmeric
putin ulei de masline
Curatati legumele. Ceapa taiati-o pe jumatate.
Puneti in tava morcovii, cartofii, usturoiul si jumatate de ceapa. Stropiti cu ulei de masline si lasati la copt aproximativ o jumatate de ora.
Intre timp, intr-o oala caliti cealalta jumatate de ceapa. Puneti peste turmericul si mai caliti cateva secunde, cat sa lase culoare. Turnati 1 litru de apa si adaugati legumele coapte.
Dati in clocot, blenduiti si serviti! 🙂
[…] Supa crema de morcov copt si turmeric […]
[…] Supa crema de morcov copt […]