Pulpe de pui cu unt de arahide si ghimbir
Acum cateva zile am testat o reteta mai deosebita si folosind o combinatie in premiera pentru mine. Am pregatit pulpe de pui in o marinata de unt de arahide.
Rezultatul ne-a surprins si ne-a placut foarte mult.
Daca va place iute, puteti adauga ceva picant direct in marinata. Cum eu gatesc si pentru copii, noi, adultii, am adaugat ulterior un sos picant (salsa) si asa parca este si mai gustos!

Pulpe de pui cu unt de arahide si ghimbir

Ingrediente
3 linguri de unt de arahide crocant (cu bucati de arahide)
2 linguri de sos de soia
1/2 lingurita de ghimbir dat pe razatoare
zeama de la o jumatate de lamaie
sare si piper

Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati untul de arahide, cu sosul de soia, cu ghimbirul, zeama de lamaie, sarea si piperul. Ungeti bine pulpele de pui cu acest amestec si lasati la rece pentru cateva ore.
Apoi coaceti-le la cuptor pana sunt gata.

Noi le-am servit cu orez simplu, legume trase la tigaie si sos salsa.

Incearca si alte retete cu pulpe de pui:
Pulpe de pui in stil grecesc
Pulpe de pui in sos curry cu broccoli
Mancare de fasole verde cu pulpe de pui