Am avut cateva pulpe de pui de casa si am decis sa le pun intr-o mancare cu mult sos, in detrimentul fripturilor care deja mi se par prea uscate. Asa ca, pentru ca demult nu mai mancasem fasole verde, am facut aceata combinatie. A iesit o nebunie de mancare, cu sos cu o aroma minunata, usoara dar si satioasa.
Ingrediente
2 pulpe intregi taite in doua
1 ceapa maricica
1 ardei rosu
300 gr fasole verde
cimbru
piper
sare
100 gr pasta de tomate
putin ulei
3 linguri de smantana grasa
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul si puiul, pana incepe sa se rumeneasca pielea de pe pui. Atunci stingeti cu apa cat sa acopere puiul si lasati sa fiarba la foc mic.
Timpul de fierbere depinde mult de cat de tare e carnea, deci mai verificati din cand in cand si mai adaugati apa daca e cazul.
Cand vedeti ca s-a mai inmuiat carnea, adaugati si fasolea, pasta de tomate si condimentele dupa gust.
Se serveste cu paine proaspata sa nu se piarda deloc din sos 🙂
Pofta buna!
Tare bine mai arata!!
Cat de bine arata mancarica ta!
Ama, draga mea, iti doresc un nou An plin de realizari, fericire si multa sanatate!
Ama, sarbatori fericite iti doresc. Pe curand.
va multumesc mult dragelor 🙂 si voua asemenea <3
tare frumos arata!! Sa ai un an nou implinit pe toate planurile!
Un an nou fericit! La multi ani!
LA MULŢI ANI! Multă sănătate şi fericire alături de cei dragi!
multumesc mult, si voua la fel va doresc! 🙂
Exact de ceva mai suculent, sa spun asa, aveam nevoie. Imi place sa gatesc si nu sunt adepta mancarurilor 'seci'. Ai fost o inspirationala.
Ma bucur mult Claus 🙂