Pulpe de pui in stil grecesc
Nu-i asa ca va e dor de Grecia?! Si mie! Si uneori incerc sa aduc mici parti din ea si acasa la noi. Una dintre aromele care imi amintesc cel mai mult de vacantele in Grecia este oregano si in aceasta reteta am folosit oregano din belsug.

Pulpe de pui in stil grecesc

Ingrediente
1.5 kg cartofi
1 ceapa potrivita
2 ardei
5 catei de usturoi
o mana de masline verzi
cateva crengute de oregano sau o lingurita de oregano uscat
7-8 copanele de pui
100 gr de branza feta
patrunjel verde
sare si piper

In o tava amestecati cartofii taiati cubulete cu ceapa taiata rondele, ardeii tocati si usturoiul taiat feliute. Adaugati maslinele, oregano, putin ulei, potriviti la gust cu sare si amestecati-le pe toate bine.
Peste ele asezati copanelele pe care le-ati condimentat in prealabil simplu, cu sare si piper.

Puneti la foc mic la cuptor, pana se gatesc toate.
Scoateti din cuptor cand sunt gata, presarati cu branza feta si patrunjel verde proaspat tocat si serviti.