ovaz cu cocos si pere

Imi pare rau ca aceasta poza nu face dreptate acestui mic dejun aromat! Lasati deoparte aspectul tern: dupa ce veti fi luat o singura lingurita, veti descoperi atata culoare in arome incat va deveni micul vostru dejun preferat in aceasta toamna! 🙂

Ingrediente

1/2 cana fulgi de ovaz (gasesti fulgi aici)
1 cana apa

2 pere zemoase si coapte
1 lingura ulei de cocos

miere
optional – fulgi de cocos, vanilie

Fierbeti ovazul in apa si cand este deja umflat si aproape fiert, adaugati si perele taiate cubulete. Perele nu trebuie sa stea mult de foc, cat sa se patrunda putin si sa se sfarme usor. Adaugati si uleiul de cocos si amestecati bine.

Serviti cald, cu miere din belsug si optional puteti adauga si fulgi de cocos si vanilie.

*Am folosit aceasta reteta si in Diversificare, dar doar fiertura, fara miere sau fulgi de cocos.