Saci de dormit cu picioare Penguin Bag
Robert este nascut in mijlocul iernii si a fost mereu un copil foarte calduros. De cand e bebelus, nu a suportat sa fie acoperit. Si cand zic asta, o spun cu toata responsabilitatea: oricat de subtire patura, de pufoasa, de colorata cu personajele lui preferate, daca o intindeam peste el, se trezea si din cel mai adanc somn si se infuria ca incerc sa il pacalesc si sa il invelesc. 
In acelasi pat cu el, doarme si sora lui, care adora paturile si iubeste sa se cuibareasca in ele, chiar si cand transpira! 
De aceea, nici cu temperatura din camera lor nu pot jongla prea mult. In plus, nici nu sunt de acord cu temperaturi tropicale in incaperi, mai ales la somn. 

Din toate aceste motive, inca de cand era bebelus, La Robert am tot folosit sacii de dormit pentru copii de la Penguin Bags de pe kidscenter.ro
Pana acum (la 5 ani) am avut 3 bucati. Cat a fost mic a fost pinguin si acum s-a reorientat la tigrut 🙂 
Adevarul este ca acesti saci de dormit sunt foarte versatili si felul in care sunt croiti le permite sa fie folositi chiar si pe mai multi ani. De exemplu, in sacul de dormit a lui Robert a incaput mereu si Natalia, care este cam cu 30 cm mai inalta decat el. Dar elasticul de pe picioare si croiul lejer, permit acest lucru fara probleme.

Pentru noi, un alt mare avantaj a fost faptul ca sacii acestia au modele simpatice si mi-a fost mult mai usor sa il conving pe copil sa accepte sa il poarte. 
De asemenea, datorita fermoarului, nu doar ca de poate imbraca si dezbraca singur cu usurinta, dar poate merge si la toaleta noaptea fara probleme. 

Pentru mine, un mare plus este faptul ca se usuca foarte usor chiar si la varianta groasa (exista doua variante de grosimi la acesti saci).


Iar acum am si o veste buna pentru voi: pana pe 31 ianuarie 2020 puteti beneficia de o reducere de 10% la acesti saci, folosind codul AMA10.
Gasiti aici toate modelele si marimile disponibile.
In plus, si transportul este gratuit! 🙂