Probabil ati observat in ultimul timp ca m-am „specializat” in supe-crema. Drept sa spun, e din cauza ca asta gatesc de cum ma trezesc sa fie gata pentru pranzul Nataliei, iar felul doi il mai pregatesc cand vine si sotul acasa. Iar atunci e prea intuneric sa mai fac si poze 🙂

Si cum v-am obisnuit deja, supele acestea merg foarte repede si au costuri destul de scazute. Ok, pretul nucilor din aceasta toamna este indecent, dar cu toate astea tot iesiti ieftin.

Ingrediente
1 ceapa
2 cartofi medii
3-4 morcovi mari
1 crenguta de rozmarin
sare
putina telemea din branza de capra
cateva nuci


Fierbeti ingredientele. Eu am folosit cam un litru de apa peste aceasta cantitate de legume, dar depinde cat de densa o vreti si voi.

Serviti cu telemea presarata peste ea si cu cateva bucatele de nuci.

Evident, si crutoanele sunt foarte bune, dar daca vreti sa mai „taiati” din dulceata morcovilor, branza sarata este tare potrivita.

Pofta buna!