Saptamana trecuta, pe grupul meu de pe Facebook , am votat sa gatim ceva bun cu spanac. Cum am „sursa” mea de spanac proaspat si iarna, abia am asteptat sa gatesc ceva gustos.
Ingrediente
400 gr ciuperci
300 gr spanac
2 catei usturoi
putin praz
putina feta
2-3 oua
sare, piper
cascaval
400 gr ciuperci
300 gr spanac
2 catei usturoi
putin praz
putina feta
2-3 oua
sare, piper
cascaval
Am inceput prin a cali usturoiul, peste care am adaugat ciupercile si le-am lasat la foc mic pana au lasat apa. Am adaugat spanacul si prazul si le-am mai lasat putin pe foc sa amestece aromele.
Am pus spanacul in tavi de ceramica si am presarat peste putina branza feta.
Am batut bine ouale, le-am sarat si le-am pus piper si am turnat peste spanac. Peste toate astea am pus putin cascaval.
Am dat la cuptor cam 30 de minute.
*se poate face si fara branza
mm ce bine arata.. 🙂
arata minunat! ador spanacul si abia astept sa ajung acasa :))
te pup
Reteta este fabuloasa! Dar exista vreo sansa sa impartasesti cu noi secretul "sursei" de spanac proaspat?… Caci, altfel, vom fi nevoiti sa visam la reteta asta cateva luni reci sau sa o compromitem, folosind spanac congelat.
Imi place la nebunie spanacul !!! Iar gratinat e demential !
ma bucur mult ca va place reteta 🙂
spanacul eu il iau din piata doina din timisoara. e o batranica pe randul din mijloc 🙂