Ingrediente:
200 grame faina
50 gr cacao
1/2 praf de copt
un praf de sare
50 grame ciocolata
100 grame unt
100 grame zahar
1 ou
1. Amestecati faina, praful de copt si cacaoa.
2. In bain-marie topiti ciocolata, adaugati untul si incorporati si zaharul.
3. Cand s-au topit ingredientele, lasati sa se raceasca usor si dupa ce ati adaugat un ou, bateti bine cu mixerul.
3. Adaugati treptat amestecul de faina si amestecati bine. Puneti aluatul la rece 30 de minute si apoi intindeti-l pe o suprafata pudrata cu faina. Decupati inimioare (eventual le puteti decora cu alune tocate) si asezati-le pe o tava pe care ati intins hartie de copt.
4. Coaceti 10-15 minute.
Blog de nota 10!!!!!
Succes in continuare.
Multumesc mult Lale si te mai astept pe aici! 😉
ihmmm, eu sunt moarta dupa inimioare 😉
Personal ma gandesc numai la momentul in care o sa treaca licenta , noptile nedormite, mancatul prost si pe fuga, la vacanta in care o sa am atat timp incat sa pot sa incerc si eu retetele tale chiar daca, poate, la inceput o sa fiu un dezastru in bucatarie:))
deci blogul tau e pe my to-do list de vacanta dupa licenta.
@Laura – un pic de food porn o sa prinda bine de relaxare dupa licenta! multa bafta cu licenta! nici nu imi vine sa cred ca tu deja dai licenta! :))