Cum poti face mai buna o friptura de porc? 🙂 Cu mult unt si usturoi, desigur!
Ingrediente
cateva felii de ceafa de porc
condiment pentru carnea de porc – gasiti reteta aici
100 grame de unt
3-4 catei de usturoi
putin marar verde
Incepeti pregatirile inca de dimineata (sau cu o seara inainte).
Condimentati bine carnea de porc si puneti-o la rece, intr-un vas acoperit.
Apoi, tocati marunt mararul si usturoiul si amestecati-l cu untul moale. Puneti apoi untul intr-o folie alimentara, rulati si dati o forma cilindrica. Puneti la rece.
Cand sunteti gata sa serviti masa, scoateti carnea de porc si prajiti-o rapid in tigaie. Serviti-o alaturi de o salata de legume proaspete si puneti pe ea feliute de unt aromat! Cand acestea se vor topi, vor face carnea sa fie chiar si mai delicioasa.
Pont: unul merge grozav si cu paine prajita 🙂