robert 1 an

 

Doua zile din calendar sunt absolut speciale pentru mine: 11 aprilie si 19 ianuarie. Zilele lor de nastere.

Robert face azi un an. Imi vine atat de greu sa cred ceea ce degetele mele tasteaza. In ultimele zile l-am tot privit si ma gandeam, gata, s-a terminat bebelusia. Nu mai am bebelus, am un copilas balai si vesel.

Off, cate as mai zice despre Robi.
Imi amintesc senzatia de pace cand l-am atins prima oara. Abia scos din burta, ud, speriat si urland, s-a ghemuit in spatiul dintre umarul si obrazul meu si a tacut. I-am simtit pielicica moale si bucuria pe care o radia. Un pic mai tarziu, cand mi l-au adus in brate, s-a lipit de mine ca un motanel si de atunci simt acea liniste, pace si caldura, o energie aparte pe care o transmite acest copil.

Noaptea imi ia mana, imi cuprinde doua degete cu manuta lui mica, o trage pe pieptul lui si cu cealata manuta ma mangaie pana adoarme. Sunt dimineti in care ma trezeste privindu-ma si mangaindu-ma pe fata. Nu as fi crezut vreodata ca un bebelus poate da dovada de atata tandrete, un bebelus care sa adore sa dea pupici si sa stea sa fie pupat.

Noi ii zicem Balonas. Delicat si pufos, rotunjor si parfumat.

Robert Balonas, Robelu cum il alinta Nati, face azi un an. Un an de cand ne simtim intregi, un an de cand ne topeste cu dragostea lui, un an de cand ne inspira cu determinarea lui.
Robi mic si pufos, multumim ca ne-ai ales pe noi.