Cine locuieste in gradina? – Editura Casa

Avem aceasta carte deja de cativa ani si desi copiii mei au depasit varsta recomandata de editura, o indragesc la fel de mult.
Am observat ca o rasfoiesc mai ales in zilele de primavara, cand abia asteapta sa se bucure de natura si de vietuitoarele ei.

Aceasta carte face parte din seria de carti De ce, de ce, de ce?, o colectie de carti deosebite, premium, cu ferestre de vizitare, pline de informatii. Pe langa rolul lor educativ, cartile ii distreaza pe cei mici si le trezeste curiozitatea de a vedea ce se ascunde pe fiecare pagina.
Pentru fiica mea mai mare (care are acum 10 ani) aceste carti i se par utile pentru ca ii plac foarte mult ilustratiile si ii place sa deseneze si ea dupa ele. Si adevarul este ca ilustratiile din toata seria sunt minunate, ideale pentru copii.

Am mai scris despre unele carti din aceasta colectie.
Vedeti aici:
Ceasul si masurarea timpului (o carte fenomenala!)
Colectia Junior

Copiii vor descoperi diferitele vietuitoare care pot trai in preajma caselor si cu ajutorul ferestrelor vor putea sa le vada deseori in „actiune”. Dupa ce descoperiti informatiile din carte, incurajati copiii sa le observe si afara sau cautati impreuna informatii suplimentare despre ele.

Gasiti cartea pe site-ul editurii aici.