Azi vreau sa va arat doua carti care ne sunt tare dragi si pe care le consider si foarte educative pentru cei mici. 
Ele fac parte din o colectie mai mare, aparuta la Editura Casa, iar noi ne-am oprit la acestea doua, pentru ca sunt doua subiecte cate il fascineaza acum pe Robert. 

Cartile au coperti cartonate si lucioase, extrem de rezistente atat la manutele curioase ale celor mici, cat si la alte mici “accidente” care se pot intampla cartilor indragite. 

Paginile interioare sunt si ele cartonate si au marele plus al ferestrelor explicative: mici detalii ascunse pe fiecare pagina, detalii care ofera mai multe informatii si intregesc povestea. 
Copiii sunt fascinati de aceste mici povesti ascunse si, ca sa fiu sincera, si eu ma bucur cand le deschid pentru prima data, mai ales ca unele sunt si amuzante (vezi mesterul in pijamale din cartea cu utilajele de constructii). 

Majoritatea ferestrelor de vizitare prezinta povesti in desfasurare: urcarea unui om in ambulanta, pompierul care se ridica pe scara pana la foc, macaraua care transporta materiale de pe o parte pe alta a paginilor s.a.m.d.
Apoi mai sunt scenele explicative, ca de exemplu ce se afla in wc-ul de pe santier (mesterul care citeste un ziar – un subiect nesfarsit de chicoteli), cum arata interiorul casei castorilor sau a iepurasilor.  

Textele sunt usoare, cu proprozitii scurte si clare. Introduc in limbajul copilului cuvintele cheie pentru subiectul cartii/paginii. 

Si vreau sa va dau si o veste foarte buna: puteti sa cumparati cartile acestei colectii cu o reducere speciala de 35% facuta cititorilor mei! 

Gasiti toate detaliile aici.

Promotia este valabila in perioada 8-14 iulie 2019.

Si eu va invit sa vedeti cateva poze din interiorul celor doua carti pe care le avem noi si sa va faceti o idee despre ce gasiti in ele.