Ingrediente

100 gr unt
250 gr faina
100 gr zahar
50 gr cacao
1 lingurita praf de copt
3 oua
150 ml lapte

Pentru sos
300 ml apa clocotita
100 gr zahar
25 gr cacao

1. Incalzeste cuptorul la 180 gr.
2. Unge cu unt o forma de yena de 2 litri.
3. Amesteca faina cu cacao si praf de copt.
4. Mixeaza bine untul cu zaharul si ouale.
5. Adauga alternativ in compozitie amestecul de faina si laptele.
6. Toarna compozitia in vasul pregatit.
7. Toarna apa clocotita peste cacao si zahar pentru a pregati sosul. Amesteca bine si toarna compozitia peste aluatul din vasul de yena.
8. Coace la cuptor 30 de minute, pana cand deasupra se vede ca este copt.
9. Serveste cat este calda. Cand vei scoate din budinca, vei descoperi un sos delicios in tava!