Bomboane cu curmale si ciocolata

Ideea acestei gustari dulci mi-a fost data de o cutie de bomboane pe care mi-a adus-o sotul meu din una din vizitele sale in Dubai. Am fost foarte suprinsa atunci sa descopar, sub un invelis subtire de ciocolata, o curmala si o migdala in mijloc. Nu sunt sigura daca bomboanele aveau si unt de arahide, dar eu am simtit ca un asemenea upgrade este unul potrivit.





Ingrediente 
Curmale
Migdale
Unt de arahide
Putina ciocolata (amara)

Puneti in curmale putin unt de arahide si cate o curmala. Apasati-le usor pentru a inchide la loc curmala.

Cand ati pregatit bomboanele, acoperiti-le cu ciocolata topita si lasati-le sa se raceasca.
Va marturisesc ca la noi s-au mancat o multime in timp ce le faceam (m-au ajutat si copiii), deci pasul cu ciocolata este absolut optional 🙂

Iar daca va plac curmalele, va recomand sa incercati si:
Friptura de pui cu masline si curmale 
Bomboane cu curmale si nuca