Dragii mei, ma bucur  sa va anunt ca la finalul lunii va avea loc la Timisoara un seminar sustinut de Oana Moraru. Evenimentul va fi bazat pe intrebarile celor prezenti in sala, avand urmatoarele teme:
Cum se construiesc motivațiile adevărate, nevoia de a afla și bucuria de a face lucruri importante în viață? 

Cum observ, aflu și onorez particularitățile copilului meu? Cum evaluez cine e copilul meu și încotro se îndreaptă el? Ce pot face eu, ca părinte, și ce pot face profesorii pentru devenirea lui? 

Cum suplinesc acasă ce nu reușește școala? Ca profesor, cum sprijin o generație de copii, uneori, insuficient susținută de familie?


Mai multe detalii despre eveniment gasiti AICI si tot acolo gasiti formularul de inscriere pentru participarea la seminar. Locurile sunt limitate!
*o optiune foarte interesanta mi se pare posibilitatea participarii gratuite a unui dascal, daca 4 parinti din clasa sa participa la seminar.


Sunt sigura ca si voi va bucurati de acest anunt! Dar mai am o veste buna pentru voi: organizatorii evenimentului vor oferi doua invitatii la eveniment cititorilor mei.
Asadar, daca doriti sa castigati una din aceste invitatii, va rog sa lasati un comentariu sub acest articol, in care sa raspundeti la intrebarea:

Ce intrebare i-ati pune Oanei Moraru la eveniment? Ce va framanta in legatura cu educatia copilului vostru? 

Concursul se incheie miercuri, 11 aprilie. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu random.org  pe 12 aprilie. Deci nu uitati sa reveniti sa verificati daca nu sunteti printre castigatori.

Mult succes!

 

Castigatoarele concursului sunt: PETREAN FLOARE si IOANA SZEDERYESI. Va rog sa imi scrieti pe ama@amanicolae.ro pentru detalii suplimentare.