Colectia aceasta de carti am descoperit-o mai mult din greseala.


Gasiti cartile aici.


Am luat primul exemplar acum cu ceva timp in urma, cand cautam carti despre primavara pentru copii. Dar cand am citit pentru prima data aventurile Zanei Capsunica si am fost prinsi de magia ilustratiilor, a trebuit sa ne completam colectia.

Vorbesc la plural pentru ca si eu citesc si ma bucur de cartile copiilor mei. Biblioteca lor este, intr-o oarecare masura, si a mea. Ora de povesti este asteptata in egala masura si ei, dar si de mine. Sunt cateva clipe de relaxare si de frumos, in care imi place sa descopar personaje dragalase si ilustratii pline de imaginatie si de gingasie.

Zanisoara Capsunilor traieste intr-o poienita, iar casuta ei este un ceainic. Este o zana buna si vesela, harnicuta si care isi ajuta mereu prietenii. Si prin ea descoperim o lume fermecata si maruntica, care isi duce viata la umbra firului de iarba.

Deci atentie pe unde calcati, copii! Magia este peste tot.

Cartile Zanei Capsunica sunt despre lumea micilor animale din padure (arici, cartite), despre tot felul de insecte, carora li se alatura cateva zane si personaje fermecate, personificand elemente vegetale: fructele padurii, flori sau ciupercute.