GIVEAWAY – CEWE Fotocarte
Dragii mei, ma bucur foarte tare sa gazduiesc pe blogul meu un giveaway special!
CEWE ofera trei premii constand in cate o fotocarte de 150 de lei.

In plus fata de acestea, CEWE pune la dispozitia tuturor cititorilor blogului un voucher special de reduceri si va oferi fiecarui participant la concurs o carte postala cadou!

❤︎ Este prima oara cand gazduiesc un giveaway unde toata lumea e premiata! ❤︎

CEWE, cu peste 59 de ani de tradiție, calitate și inovație, este cel mai mare procesator de fotografie din Europa, oferind inspirație si bucurie prin CEWE FOTOCARTE, calendare și produse foto creative.

CEWE, castigatorii titlului ‘‘Best Photo Service Worldwide“ oferit de TIPA

Daca nu cunoasteti deja fotocartile CEWE, puteti urmari filmuletul de mai jos:


GIVEAWAY – CEWE Fotocarte

Daca doresti sa te inscrii in concurs, tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu in care sa raspunzi la intrebarea:

Carei persoane dragi v-ati dori sa oferiti acest cadou?

*Giveaway-ul se incheie miercuri, 24 iunie
*Cei trei castigatori vor fi extrasi cu ajutorul random.org
*Castigatorii vor fi anuntati in maxim 48 de ore de la incheierea concursului
*Anuntul va fi facut prin editarea acestui articol si in comentarii. Asigurati-va ca reveniti sa verificati 🙂
*Dupa incheierea concursului, veti primi un cod cu ajutorul caruia veti putea beneficia de cartea postala cadou!

Toți cei care vor dori sa isi pastreze cele mai dragi amintiri intr-o CEWE
FOTOCARTE vor beneficia de un discount in valoare de 40 lei, valabil pana pe 30.06.2020, pentru o CEWE FOTOCARTE Mare (portret sau panoramica) sau XL, coperta tare, printare digitala sau extralucioasa.
COD VOUCHER: CEWEFOTOCARTE40

7 tips & tricks pentru a deveni expert in crearea celor mai frumoase CEWE FOTOCARTI

Păstrează cele mai dragi clipe petrecute împreună într-o CEWE FOTOCARTE cu povestea voastră despre bucurie și amintiri frumoase! Personalizarea este simplă, editorul îți oferă multe posibilități de a-ți exprima stilul și creativitatea, astfel ca rezultatul final să exprime bucuria de a păstra, a dărui si a retrai clipele petrecute împreună! Pentru a realiza o fotocarte specială, îți recomandăm utilizarea software-ului CEWE FOTOLUMEA, utilizabil pe laptop/calculator sau aplicatia mobila iOS / Android. 

⭐ 1: 

În primul rând stabilește formatul fotocărții si tema acesteia: 9 dimensiuni sunt disponibile, pentru care poți selecta din 6 tipuri de hârtie și 2 tipuri de legare.

⭐ 2:

Vacanța anului trecut? Ziua de naștere a copilului sau nunta voastră de vis? Fă o selecție a fotografiilor într-un fișier creat separat și le poți marca cu steluțe în funcție de importanța fotografiilor. Adăugarea fotografiilor pe pagini este mai simplă. +Idee: trage întregul fișier în cadrul editorului, astfel, conținutul va fi adăugat pe pagini în mod proporțional. Propunerea creată astfel poate fi modificată după gustul tău.

⭐ 3.

Opțiunea Șabloane de fotocarte îți propune tipuri de cărti gata editate într-un mod foarte creativ, unde tu trebuie doar să atașezi fotografiile. Aceste aspecte pot fi bineînțeles oricând modificate.

⭐ 4:

Programul indică dacă rezoluția imaginilor este insuficientă. În acest caz micșorează dimensiunea sau alege o altă fotografie. Este important de reținut că programul verifică doar rezoluția, nu examinează focalizarea, zgomotul de imagine ori dacă fotografia este prea luminoasă sau prea întunecată.

⭐ 5:

Fotografiile inserate pot fi editate prin dublu click pe fotografie în aplicația cewe vizualizare foto (se instalează concomitent cu software-ul pentru editarea fotocății). În afară de opțiunea de corecție, găsești aici numeroase posibilități de efecte speciale.

⭐ 6:

Opțiunea de Inserare hartă: este o idee spectaculoasă dacă locul unde s-a efectuat fotografia este marcat pe hartă (ceea ce este universal valabil, mai ales in cazul fotografiilor realizate cu telefonul). Dacă imaginea include datele GPS, atunci aceasta se face automat, daca nu poti adauga o harta prin selectarea unei zone/regiuni.

⭐ 7:

Senzational: acum există posibilitatea de a insera și filmulețe în fotocarte. Asemănător adăugării fotografiilor, flimuletul se glisează in pagina dorită. După plasarea acestuia, programul generează automat un cod QR și o imagine de previzualizare. Acest  cod QR poate fi scanat cu orice smartphone sau tabletă pentru a vizualiza videoclipul complet. De asemeena, prin dublu click pe video se afișează setările disponibile. Aici poți modifica de exemplu și imaginea de previzualizare.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, intră pe www.cewe.ro, descarcă aplicatia pentru mai multe posibilități de editare și creativitate.


GIVEAWAY INCHEIAT! ❤︎

Acestia sunt cei trei castigatori: Mihaela Cretu, Lavinia Neaga si Kinga.
Felicitari!!! 🙂 |Rog castigatorii sa ma contacteze sa le ofer codul special de voucher pe baza caruia pot sa intre in posesia premiului.

Dupa cum va spuneam, toti participantii sunt premiati!
In primul rand, codul de reducere cu un DISCOUNT de 40 de lei a fost prelungit pana la 31.07.2020! 🙂

In al doilea rand, toti participantii vor primi o carte postala gratuita, folosind codul de mai jos:

Daca aveti nevoie de orice fel de ajutor cu voucher-ele sau cu editarea produselor, va recomand sa contactati cu incredere echipa de suport de la Cewe: