Craciunul Creativ – pachet de carti de la Editura Casa
In fiecare an, in luna noiembrie incep sa ma pregatesc pentru calendarul de Advent al copiilor. Incerc de fiecare data sa fac ceva deosebit si memorabil pentru ei, ceva ce sa ne pregateasca pentru sarbatorile de iarna. Si nu mereu este usor, deseori sunt lipsita de imaginatie sau ma pomenesc in criza de timp pentru a pregati toate cele necesare.
In anii trecuti am incercat mai multe variante. De la mici cadouri oferite zi de zi (sosete, agrafe, mici jucarii etc), la Adventul cartilor (cand au primit cate o carte de Craciun in fiecare zi) sau la calendar de activitati de iarna (cand in fiecare zi am facut impreuna cate o mica activitate creativa).
Si ghiciti care a fost cel mai special pentru ei?
Exact! Cel cu activitati facute impreuna!
Si desi pentru mine aceasta varianta este cea mai obositoare, este totusi un angajament care imi aduce si mie multe beneficii. Pentru ca astfel, la final de an, fac mai des pauze, iar munca creativa este una terapeutica.

Craciunul Creativ – pachet de carti de la Editura Casa

Si anul acesta ma pregateam deja cu idei de activitati pe care sa le facem impreuna. Iar pachetul cu carti pentru un Craciun Creativ de la Editura Casa a picat la fix!

In acest pachet gasiti 10 carti de activitati cu tematica de Craciun. Fiecare carte are mai multe idei simpatice si fermecatoare, cu diferite grade de dificultate.
Si vestea buna este ca acest pachet este redus in aceasta perioada cu 78% si costa doar….30 de lei!
Un pret irezistibil, mai ales luand in calcul valoarea acestor carti.

Gasiti Pachetul Craciun creativ aici

Datorita lor eu mi-am rezolvat usor calendarul de Advent din acest an si sunt convinsa ca si voi veti gasi multe idei grozave in ele!

Vedeti mai multe articole despre Advent aici.