Dragii mei, ma bucur nespus sa va scriu astazi despre una din cele mai frumoase (si utile!) colectii de carti pentru copii! In plus, sunt convinsa ca deja ati auzit de ele sau chiar aveti cateva in biblioteca.

Prietena mea, Conni este o colectie de carti aparuta la Editura Casa si pe care trebuie sa o aveti in biblioteca.

Cartile colectiei abordeaza o multime de teme care pot fi dificile in viata unui copil: precum mersul la gradinita, scoala sau dentist, obisnuirea la olita sau aparitia unui bebelus in familie.
Descoperind temerile si sperantele lui Conni, copiii isi infrunta mai usor propriile temeri sau reusesc sa le verbalizeze mai bine. In plus, cartile pot fi oportunitatea perfecta pentru a deschide subiectul pe aceste teme si pentru a afla care sunt framantarile copilului.
Finalul fericit ii ajuta pe cei mici sa vizualizeze o desfasurarea pozitiva a evenimentelor, care altfel, pot sa ii faca tematori in fata necunoscutului.

Cateva titluri ofera parintilor o modalitate perfecta pentru a discuta cu copiii despre anumite teme dificile si sa le ofere prin Conni, prietena lor, un exemplu corect de comportament. Un exemplu este cel despre ce ar trebui sa faca copiii cand sunt abordati de un necunoscut sau cand se pierd de mama. Din aceasi categorie este si cartea despre cearta intre prieteni, care exploreaza sentimentele micutei Conni si, foarte important, ofera solutii simple si eficiente de a trece si peste astfel de momente dificile.

Daca m-ati pune sa aleg intre aceste carti, nu stiu daca as putea! Toate temele mi se par atat de importante in viata unui copil si mi se pare minunat ca exista carti care abordeaza aceste subiecte si le explica prin povesti, exemple si un limbaj simplu lucruri care sa le fie de ajutor in momentele dificile.

Si acum am o veste foarte buna pentru voi!
Editura Casa
ofera o reducere speciala comunitatii mele la colectia „Prietena mea, Conni”!

In perioada 14-20 octombrie puteti cumpara cartile din colectia Prietena mea, Conni cu o reducere de 33%! Pretul unei carti va ajunge astfel la 9.98 lei.
Va invit sa cititi toate detaliile pe pagina pe care Editura Casa a facut-o special pentru noi –> aici