Chilli vegetarian cu fasole si bulgur
Chilli este o reteta pe care o fac de obicei cu carne, dar de data aceasta am decis sa incerc o varianta mai usoara si vegetariana. Rezultatul a fost surprinzator de delicios!

Ingrediente
1 ceapa
3 catei de usturoi
1 ardei iute
50-70 de grame de bulgur
2 lingurite de oregano
500 gr de rosii tocate (sau conserva de rosii cuburi)
500 gr fasole cu boabe mari, gata fiarta (sau la conserva)
5-7 ciuperci champignon
2 litri supa de legume (sau apa sau apa cu un cub de supa de legume disolvat)

Reteta se prepara foarta usor!
Caliti usor ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Stingeti cu supa/apa si adaugati restul ingredientelor: bulgurul, rosiile, fasolea (bine scursa si clatita), ciupercile tocate si oregano.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Lasati pe foc pana se fierbe bulgurul.
Aceasta reteta se poate servi si calda, dar si rece.