Cele mai practice organizatoare pentru zona de sub chiuveta 
Zona de sub chiuveta (fie ea de la baie sau de la bucatarie) poate fi un loc dificil de folosit eficient. Tevile si corpul chiuvetei fac spatiul sa fie impartit neregulat si este dificil sa gasesti un produs care se potriveste tocmai tie.
Dar sunt produse care se adapteaza in functie de spatiul de care dispui si astfel te poti folosi mult mai eficient de acest spatiu.

Descopera mai jos cateva produse care mi s-au parut foarte practice pentru aceasta zona din casa.

Cel mai practic mod in care poti sa iti optimizezi spatiul de sub chiuveta, este de a folosi etajere care se adapteaza si pot fi lasa loc liber in functie de locul in care se afla tevile. Gasesti modelul acesta aici.

Chiar daca nu ai un dulapior sub chiuveta, exista si pentru tine solutii practice de depozitare si organizare a produselor! Gasesti acest model aici.

Acest tip de rafturi sunt foarte practice pentru ca se pot adapta in functie de tevile dulapiorul de sub chiuveta. Acest model il gasesti aici.

Si daca vrei sa folosesti doar usa dulapiorului, gasesti diferite suporturi practice si pentru aceasta zona. Cel din imagine il gaasesti aici. Un suport similar cu acesta (dar cum mai multe sectiuni) gasesti si aici.