Planul zilei, saptamanii & lunii – pachet PDF GRATUIT 
Vietile noastre sunt atat de aglomerate si zi de zi avem o multime de sarcini de indeplinit.
Rolul unor liste este mai ales acela de a ne elibera de presiunea de a si tine minte ce avem de facut. Atunci cand reusim sa ne alocam cateva momente de liniste in care sa ne gandim ce avem de facut, cand le trecem pe o lista, ne eliberam mintea de un stres inutil – acela de a ne asigura ca nu uitam nimic important.
Si adevarul este ca avem de nevoie de acest exercitiu. Listele noastre de saarcini pot fi atat de haotice, insumand atat de multe sarcini complet diferite, incat poate fi foarte solicitant sa tinem minte tot sau sa incercam macar sa grupam impreuna sarcini care pot fi rezolvate impreuna. La prima vedere, poate nu te gandesti sa grupezi impreuna sarcinile de a studia un top perii rotative pentru a-ti alege o noua perie si sarcina de a cauta un service pentru cand laptopul merge greu. Dar ambele sarcini pot fi facute in cateva momente in care poti sta pe un device cu conexiune la internet.
In plus, incercand sa avem nu doar un plan al zilei, ci sa gandim putin inainte si sa ne creionam un plan al saptamanii si chiar al lunii, vom putea sa includem si proiecte mai complexe. 

Vreau insa sa subliniez un lucru care este foarte important pentru mine si la care imi doresc sa te gandesti cand te simti coplesita.
Internetul e plin de sfaturi de productivitate si de experti care iti promit solutii perfecte pentru a te organiza mai bine. Adevarul este ca trebuie sa gasesti ceea ce ti se potriveste tie! 

Adopta ideile care iti surad, adapteaza-le, descopera ceea ce ti se potriveste tie. Azi lumea ridica in slavi o metoda de time management, maine alta. Tu citeste despre ele si adopta doar acele idei care ti se pare ca ti se potrivesc (si renunta la ele daca ti se pare ca nu te ajuta!).
Nu te invinovati daca nu reusesti sa te organizezi dupa metoda X sau Y. Este posibil sa ti se potriveasca un amestec din ambele, ceva unic, ceva adaptat tie.

Aceste PDF-uri sunt generale si flexibile. Veti gasi pe acest blog multe alte resurse de organizare gratuite. Nu ti se vor potrivi toate. Nici mie nu mi se potrivesc! Dar sper ca folosind aceste resurse, testandu-le, adaptandu-le, sa ajungi tot mai aproape de un punct in care vei simti ca reusesti sa te organizezi mai eficient.

Planul zilei, saptamanii & lunii, in un design simplu, feminin si minimalist, il poti descarca GRATUIT de aici