Ceasul de la mana, o solutie simpla pentru o productivitate crescuta

Ceasul de la mana, o solutie simpla pentru o productivitate crescuta
Imi amintesc cu drag de primul meu ceas de mana, primit cadou de la bunicul meu. Inca il am, desi tot ramane in urma si are deja peste 20 de ani vechime. 
De atunci am avut numeroase ceasuri, deseori cumparate pentru a se asorta si diferitelor tinute. 
Cand eram in scoala, ceasul de la mana era un accesoriu nelipsit. Te ajuta sa verifici delicat ceasul (mai ales in timpul orelor), sa ajungi la timp la ore sau la intalnirile cu prietenii. 
Dupa aparitia telefoanelor mobile, ceasul de mana a inceput sa dispara: toata lumea verifica ceasul pe telefon. 
Desigur, multe ceasuri de dama sunt si accesorii pretioase si indragite si nu sunt purtate doar pentru utilitatea lor practica. 
Totusi, este posibil sa fim mult mai castigati daca purtam ceasul de mana si evitam utilizarea telefonului mobil pentru a afla cat e ceasul. 
Fie ca alegeti ceasuri de mana originale, fie ca alegeti ceva mai ieftin si mai putin rezistent, beneficiile ceasului de mana se vor resimti la fel. 

Ceasul de la mana, o solutie simpla pentru o productivitate crescuta

1. Vezi mai usor cat e ceasul – dupa cum ziceam, poti verifica cat este ceasul si intr-un mod delicat in timpul unei ore sau unei intalniri, dar te ajuta si sa eviti sa deblochezi telefonul sau sa activezi ecranul doar pentru a verifica cat este ceasul. Ca sa nu mai zic ca, atunci cand deschizi telefonul, risti sa mai pierzi timpul si verificand alte notificari. 
2. Esti mai constient de timp 
Avand mereu ceasul la indemana, devii mai constient de timpul tau: de activitatiile care iti fura timpul, dar si de cat de multe poti face si in 10 minute cand esti concentrat la ceea ce faci. 
3. Ai mainile libere! 
Nu mai trebuie sa tii telefonul in mana/la indemana, sa te buzunaresti dupa el sau sa il tot cauti prin poseta. Prin urmare, nu mai e nevoie sa te intrerupi doar pentru a verifica cat este ceasul. 

In concluzie, ceasul de mana te va ajuta sa iti cresti productivitatea. In vremurile acestea moderne, simplul fapt ca vei putea evita deschiderea si utilizarea telefonului mobil, va inseamna timp castigat. 
In plis, sunt momente cand doresc sa ma deconectez de la telefon si notificari, dar am totusi nevoie sa stiu cat e ceasul. Iar in aceste momente – seri linistite, in familie sau cu prietenii, plimbari relaxate cu copiii – luxul de a putea uita de telefon face ca ceasul de mana sa devina un accesoriu nepretuit.