Apijunior – gama de produse pentru imunitatea copiilor
Saptamana trecuta va povesteam despre Apielixir si cat de mult imi place. Spre bucuria mea, exista o gama similara de produse, special facuta pentru copii.

Apijunior de la Albina Carpatina este o gama de produse care cuprinde un spray de gat pe baza de propolis, Apijunior imunizant si vitaminizant si, desigur, Apijunior, tonic pentru imunitate.

Apijunior - gama de produse pentru imunitatea copiilorCred ca majoritatea parintilor care au mai mult de doi copii se confrunta cu preferintele diferite ale acestora. Ce ii place unuia, nu ii place celuilalt. Si la noi situatia este similara, dar avem noroc cu aceasta gama de produse pentru ca acopera preferintele fiecaruia dintre ei!

Spray-ul de gat Apijunior contine propolis, ulei esential de portocala si miere. Propolisul este 100% natural si nu contine alcool, deci este perfect pentru copii. Iar portocala si mierea fac ca produsul sa fie indragit de cei mici.
Copiii mei consuma propolis tot anul. Spray-ul este metoda mea preferata de administrare, cel putin pana acum. Dar, din pacate, Nataliei nu prea ii place gustul de propolis. Daca nu se simte bine, il accepta, dar preventiv este foarte greu sa o conving sa il consume. Pe de cealalta parte, Robert ar manca si de 3 ori pe zi propolis! Ba mai mult, sustine ca il ajuta si cand ii este rau in masina. Prin urmare, eu am mereu in geanta spray-ul cu propolis.

Apijunior imunizant si vitaminizant este un amestec delicios de miere cu polen, pastura, goji, cais, caju, laptisor de matca, catina si scortisoara.
Pe langa proprietatile sale de sustinere a imunitatii la copii, acest produs ajuta si in perioadele de efort intelectual, stimuleaza pofta de mancare si regleaza tranzitul intestinal.
De aceasta data, Natalia este cea care prefera acest produs si il consuma cu mare drag.

Apijunior - gama de produse pentru imunitatea copiilor

Iar tonicul pentru imunitate Apijunior este produsul pe care ambii il adora si il consuma cu mare bucurie!
Tonicul pentru imunitate contine miere, laptisor de matca pur, polen, propolis, extract de acerola (vitamina C naturala) si suc de portocale.
Spre deosebire de recipientele pentru adulti, cele pentru copii sunt concepute cu un pai care asigura consumul extrem de usor si sigur al produsului.


Dupa cum va spuneam, copiii mei atat de diferiti, care cu greu au preferinte similare, consuma amandoi acest tonic cu la fel de multa pofta.Ca si in cazul tonicului Apijunior pentru adulti, sunt foarte incantata si de varianta pentru copii. Desi avem mereu produse apicole in casa, imi este foarte greu sa ii conving sa consume toate ingredientele pe care le contine acest tonic. Daca mierea nu ridica probleme, polenul si propolisul sunt consumate ca atare doar de unul dintre copii, iar laptisorul de matca de nici unul. Sa fiu sincera, chiar si mie imi e greu sa consum ca atare laptisorul de matca si de aceea prefer varianta tonicului, inclusiv pentru noi, adultii. Cu atat mai mult pentru copii.

Sper ca aceste produse sa va fie utile, mai ales in sezonul rece care se apropie!