Cu ceva timp in urma am primit in posta o frumoasa carte, un cadou special de la Cufarul cartilor, unul din acele locuri fermecate de pe internet, pline de culoare si farmec si mai ales pline de carti frumoase pentru copii.

Si ce poate fi mai frumos de atat?!

Cea care ne deschide Cufarul Cartilor este Miriam, pe care o gasiti pe blogul ei, cu povesti frumoase despre carti si copii. Iar povestea Cufarului o puteti afla de aici.

Dar sa revin la cartea noastra.

Natalia nu e chiar scolarita, dar abia de a inceput gradinita si tema cartii ii este apropiata. In plus, noi avem o mare slabiciune pentru cartile cu desene bogate, in care trebuie sa descoperim detalii si povesti.

Cartea Lots of Things to Spot at School nu este bogata in text, dar exceleaza prin desene pline de detalii si personaje simpatice. Fiecare doua pagini prezinta cate o tema sau o activitate pe care copiii o fac la scoala, iar personajele se repeta, fiind o ocazie grozava de a le identifica in mai multe situatii.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Paginile au detalii bine alese si veti descoperi ca la fiecare rasfoire aveti ocazia de a gasi noi surprize. De exemplu, pe aceasta pagina, Natalia a fost imediat atrasa de cartonasele colorate, cu cifre, fiind vorba de doua din lucrurile ei preferate: cifrele si culorile. 

 Bogatia detaliilor a incantat-o in mod deosebit pe Natalia, care petrece minute in sir studiind cu atentie fiecare pagina. Daca sunt cu ea, inventam tot soiul de povesti si o pot intreba diverse detalii pe care ea sa le descopere in desene (astfel de exercitii va sunt sugerate si de autori).
Dar, datorita desenelor, aceasta este genul de carte care poate fi rasfoita si individual.

La finalul cartii exista mai multe tipuri de activitati si stickere, dar pe care noi le-am lasat deocamdata pe mai tarziu, pentru ca Natalia trece printr-o etapa in care stickerele le lipeste doar pe degetele :)). 

In final, va incurajez sa urmariti pagina Cufarul Cartilor si sa descoperiti multimea de carti de povesti, de activitati si de invatare a limbii engleze. Cartile sunt foarte bine gandite si de o calitate superioara.
In acelasi loc veti gasi oferte speciale de toamna – aici, dar si un concurs dragut care este acum in sefasurare – aici.