
Ingrediente
2 linguri de unt
1 zucchini marisor
100 gr cascaval
2 linguri de smantana
50 ml lapte
2 oua
sare, piper
Intr-o tigaie, sotati in unt zucchini taiat felii pentru aproximativ 5 minute. Luati de pe foc si scoateti feliile intr-o sita, astfel incat sa se scurga lichidul in exces.
Intr-un vas termorezistent aranjati jumatate din feliile de zucchini, presarati o jumatate din cantitatea de cascaval si apoi restul de felii de zucchini.
Bateti ouale cu lapte, smantana, sare si piper si turnati amestecul peste zucchini. Acoperiti totul cu restul de cascaval.
Coaceti la cuptor pentru 35-40 de minute.
Pofta mare! 🙂
Ciao Ama!
Nu prea reusesc sa imi dau seama de dimensiunea vasului tau… Poti sa imi zici ce dimensiune are?
Multumesc!
Ioana