750 g faina (am amestecat si faina integrala)
150 ml iaurt simplu
150 ml lapte
150 ml apa
1 pliculet de drojdie
2 oua
1 lingurita cu varf sare
75 ml ulei
1 lingurita zahar
Aceasta reteta am invatat-o de la maestra aluaturilor, draga noastra Mihaela, unde gasiti si pasii ce trebuie urmati pentru pregatirea acestor painici.
Rezultatul este delicios, pufos si fraged. Va incurajez sa-l incercati!
Visit you
Voi cei care reusiti sa faceti painici asa bune si delicioase ar trebui sa faceti workshopuri de gatit!
PS: Ti-am lasat o leapsa la mine pe blog!
@Pofticioasa – asta ar fi o idee interesanta :)) numai ca si eu am multe de invatat!
Mersi de leapsa :*
http://floridecires7.blogspot.com/2009/02/concurs-lifestyle-blog_25.html
Te astept la concurs sa te inscrii 😉 Pana maine la 11 am sunt inscrierile. Daca vrei si daca poti. Pup!
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
ce painica buuuna ai facut !!
…ce mult imi place mirosul de paine calda, proaspat scoasa din cuptor…
te pup :))
@Mona – si mie :)) si imi place mult sa framant painea, sa ma joc cu aluatul 😀