piept de pui
condiment de pui
orez
unt
ardei (rosii)
porumb
mazare

Pieptul de pui (eu am ales din cel cu piele – pentru rasfat!) il portionati dupa cum este necesar. Il condimentati masand bine carnea si il prajiti intr-o tigaie cu ulei incins.
In alta tigaie topiti 1-2 linguri de unt (puteti folosi si ulei) si caliti un pic orezul, pana cand se umple bucataria de o aroma dulce, ca de prajituri. Abia apoi stingeti cu apa si adaugati ardeiul, mazarea si porumbul. Lasati sa fiarba pana e gata si cina este gata! 😉
Tare apetisant arata! Ai niste poze tare frumoase, ca si blogul de altfel!
Multumesc mult Flor 🙂
Combinatia de orez ( mie imi place simplu, doar cu o lingura de delikat) si legume e perfecta langa friptura de pui 🙂 So simple yet so good 🙂 Bravo Ama !
@Spadez – da, e incredibil de simplu. si cand il vezi asa de colorat ti-e mai mare dragul!;)
Multumesc! :*