3 oua
1/4 cana de lapte
1/4 lingurita de piper
1 morcov taiat marunt
2 ardei taiati marunt
1 ceapa verde
2 catei de usturoi
1 lingura sos de soia
1 lingura ulei
Probabil ca ati inceput deja sa va obisnuiti cu retetele mele pentru micul-dejun (care fac parte din planul ambitios de a ma determina sa mananc ceva inainte de ora 15.00) si am decis sa va mai ofer o alternativa, una mai asiatica 🙂
Iata cum sa procedati (e o omleta, nu e ceva foarte complex:)):
1 ardeii, ceapa verde si usturoiul le tocati marunt,apoi le caliti in o lingura de ulei.
2 cand au prins culoare si casa vi s-a umplut de aroma, turnati peste ouale batute bine inainte si amestecate cu lapte, sare si piper.
3 amestecati cat credeti necesar (dupa gusturi) – eu una prefer omleta mai zemoasa.
ceau. Acum am intrat prima oara pe blogul tau si-mi place mult ca esti originala in gatit 🙂 .. o sa mai intru. Felicitari pentru retete!
Bine ai venit draga Ari 🙂
Ma bucur ca iti plac retetele mele si te mai astept pe aici 🙂
O seara minunata!
si cu sosul de soia ce facem??? poate ai niste retete cu lecitina :)))
@ Anonimule – sunt sigura ca vei dezlega misterul :))
cat despre lecitina, multumesc de recomandare, am inceput sa iau. precizia relatarii retetelor se va imbunatati simtitor :))
BUNA AMA,ITI SCRIU DE FOARTE DEPARTE DE ROMANIA,CAM 3000KM.VREAU SA TE FELICIT PENTRU ACESTE RETETE.SUNT EXTRAORDINARE,SI CUM EU SUNT INDRAGOSTITA DE BUCATARIE AM SA LE INCERC PE TOATE.TE PUP SI NE MAI AUZIM.
Multumesc mult Carmen si sper sa iti placa retetele 🙂