Ingrediente:

3 oua
1/4 cana de lapte
1/4 lingurita de piper
1 morcov taiat marunt
2 ardei taiati marunt
1 ceapa verde
2 catei de usturoi
1 lingura sos de soia
1 lingura ulei


Probabil ca ati inceput deja sa va obisnuiti cu retetele mele pentru micul-dejun (care fac parte din planul ambitios de a ma determina sa mananc ceva inainte de ora 15.00) si am decis sa va mai ofer o alternativa, una mai asiatica 🙂


Iata cum sa procedati (e o omleta, nu e ceva foarte complex:)):

1 ardeii, ceapa verde si usturoiul le tocati marunt,apoi le caliti in o lingura de ulei.

2 cand au prins culoare si casa vi s-a umplut de aroma, turnati peste ouale batute bine inainte si amestecate cu lapte, sare si piper.

3 amestecati cat credeti necesar (dupa gusturi) – eu una prefer omleta mai zemoasa.

Si gata 🙂