Din aceasta saptamana incepe oficial vara si m-am gandit ca pentru zilele incinse ce urmeaza, pentru vacanta copiilor si pentru bogatia din piete e nevoie de un strop de imaginatie, cateva idei simple care sa va bucure sufletul zi de zi!
Si sper sa gasiti aici bucuria si inspiratia care sa va faca ziua mai frumoasa 🙂

1. Inghetata de capsuni

Sezonul capsunilor se apropie de sfarsit, dar asta nu inseamna ca nu mai puteti profita de ele – transformati aceste ultime capsuni, coapte si aromate in inghetata!
Incercati aceasta reteta sau improvizati! 🙂 Si chiar daca nu va simtiti in stare sa faceti o inghetata, le puteti transforma cu putina miere sau zahar si vin alb intr-un delicios sos proaspat care poate schimba complet o inghetata din comert.

2. Faceti baloane

Improvizati rapid cu ajutorul unei simple chei si a unui borcan cu sapun o joaca de vara irezistibila. Si, foarte important!, nu lasati copilul sa se joace singur :))

3. Iesiti la un picnic

Si nu, nu ma refer aici la traditionalul gratar, la mici si la bere. Gasiti un petec de iarba curata, luati cu voi o patura, cateva fructe si ceva de baut si aveti asigurata o zi de relaxare! (sursa poza)

Link
4. Faceti limonade

Luati decizia ca in vara asta sa scadeti dramatic numarul de sucuri cumparate. Alegeti sa faceti in casa bauturi racoritoare si sanatoase, din fructe sau siropuri de fructe. Incepeti cu o limonada cu miere! 🙂


5. Incurajati lectura
Link
Improvizati in curte (sau chiar intr-un parc) un loc de basm unde copii pot citi povestile lor preferate. (sursa poza)


6. Urati bun venit rosiilor taranesti!

Si faceti o aromata supa de rosii – puteti incerca aceasta reteta!

7. Cirese in ciocolata 🙂

O imagine irezistibila – cirese imbracate in ciocolata alba. Atat de simplu, atat de mult efect! 🙂