IMG_0453

Stiu ca asta nu este cine stie ce reteta, dar mie imi place la nebunie si trebuie sa o inregistrez si pe blogul meu!
Este o mancare atat de gustoasa si de simplu de facut incat este reteta la care apelez ori de cate ori nu am eu chef sa ma intind cu cine stie ce gateli complicate. Si imi place la nebunie sa o mananc fierbite, fiind si singura mancare cu cartofi unde mananc si paine – pentru ca sosul ala merita o paine proaspata si moale pentru a fi inmuiata in el! 🙂
Si bineinteles la mancarea asta nu au voie sa lipseasca castravetii murati!

Ingrediente

carne de pui
aprox jumatate de kilogram de cartofi
1 ceapa
2 morcovi
3 lingurite de boia de calitate
sare, piper
patrunjel verde
ulei

Mai intai calesc ceapa tocata impreuna cu pulpele de pui sarate.

Cand carnea se albeste adaug boiaua si mai las cam un minut, maxim doua la calit. Atentie cu boiaua, poate fi amara daca o ardeti!

IMG_0435

Sting totul cu apa si adaug cartofii tocati cubulete si morcovii tocati rondele.

IMG_0437

Acopar si las la fiert pana se fierb cartofii. Potrivesc la gust cu sare si piper. Personal las fiert un pic mai mult sa las sa se ingroase sosul de la cartofi.

IMG_0447