Vreau sa va prezint azi o noua colectie de carticele speciale pentru bebelusi si copii mici. 
Cei de la BebeLibrarie au scos cateva titluri noi, special destinate copiilor mici. 


Vedeti titlurile AICI

L-am rugat pe Robert sa tina carticelele, sa va dati seama de dimensiunea lor.


Alaturi de colectia lor de cartonase, despre care v-am mai scris in trecut (aici), carticelele vin sa completeze prima biblioteca a copiilor. 


Pe langa informatii de baza si primele cuvinte, colectia include si doua carti care se concentreaza pe dezvoltarea inteligentei emotionale si a vocabularului specific. 


Din punctul meu de vedere, situatiile emotionale dificile din copilarie pot fi mult atenuate daca oferim copilului uneltele necesare pentru a-si gestiona trairile. Sunt multe lucruri pe care le putem face, de la forme sigure de atasament, diferite obiceiuri si rutine si pana la formarea unui vocabular care sa contina cuvintele care sa ii ajute sa isi descrie trairile interioare. 
Priviti-le ca pe niste unelte pe care le oferiti copiilor si ii invatati cum sa pe utilizeze. In momentele dificile, cand emotiile sunt prea puternice pentru ca ei sa le mai gestioneze singuri, faptul ca pot recunoaste tipul de sentiment care ii afecteaza le va fi de mare ajutor. De mare ajutor o sa va fie si voua cand, in astfel de momente, nu veti mai fi nevoiti sa ghiciti, ci copilul poate sa va spuna ce il doare. 
De aceea va incurajez sa folositi cat mai devreme astfel de carti cu copiii si sa va ingrijiti ca inteleg sentimentele care pot fi adeseori coplesitoare pentru ei. 

Carticica “Te iubim cel mai mult” este preferata mea. O carte despre iubire si despre numeroasele feluri in care ea se manifesta in viata de zi cu zi. Este o carte emotionanta si mi se pare un mod minunat sa inchei fiecare zi alaturi de copilul tau. 
In zilele care sunt uneori un pic prea incarcate, prea agitate, prea pline, uneori uitam sa verbalizam dragostea pe care o simtim pentru ei. Cu aceasta carticica ne reamintim si noi de ceea ce e cu adevarat important si, astfel, ii asiguram si pe ei de iubirea si daruirea noastra. 

Paginile sunt groase, cartonate, lucioase si cu varfurile rotunjite, ceea ce le face rezistente si ideale pentru copiii mici.

Iar la final vreau sa va dau inca o veste buna. Am decis sa ofer cadou unui cititor al blogului cele 4 carticele de la BebeLibrarie
Prin urmare, organizez un giveaway rapid. Ca sa va inscrieti, trebuie doar sa lasati un comentariu in care sa imi povestiti care dintre cele 4 titluri va place cel mai mult. 
Puteti lasa comentarii pana duminica seara (13 octombrie). Tot duminica seara voi anunta si castigatorul si vom lua legatura pentru a imi da datele de contact.


Castigatoarea concursului este Maria Romanca!