Cartea aceasta ne este tare draga. 
Ea ne-a sosit la putin timp dupa nasterea lui Robert si a fost prima „jucarie” care a ajutat la formarea unei legaturi intre frati.
La sosirea coletului, Natalia a pus stapanire de indata pe carte si – fara vreo exagerare – cred ca a pus-o sa cante 5 zile fara incetare. Ne culcam cu melodioarele din carte si ne trezeam tot cu ele. 
Muzica este doar instrumentala si fiecare pagina are textul pentru cantecel. Initial, Natalia m-a pus pe mine sa cant cantecele pe care nu le stia, iar apoi s-a concentrat doar sa ii arate la Robert cartea, sa ii explice imaginile, sa ii cante si sa ii puna muzica. Evident, Robert, in frageda lui bebelusie  fost fascinat de vocea surorii si de melodioare, iar Natalia s-a simtit extraordinar ca avea ce sa faca si ce sa ii arate fratiorului ei. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Si acum cateva detalii tehnice despre carte 🙂

Cartea are 5 cantecele de leagan, destul de populare si pe care probabil deja le cunoasteti. Foile sunt rezistente, cartonate, cu desene frumoase, calde si putin incarcate (ideale pentru cei mici).
Cartea are si un mic cod de imagini, care ajuta copilul sa coreleze pagina cu butonul pentru cantec: vezi mai sus – oita cu oita, steluta cu steluta etc.
De asemenea, astfel copilul poate ajunge imediat la pagina dorita.

Bateria s-a dovedit a fi rezistenta si oricum are un sistem usor de schimbare.

Va marturisesc ca de fiecare data cand imi ajunge o noua carte Usborne pe mana, sunt uimita de calitatea lor si de cat de bine par sa fie gandite, pana in cele mai mici detalii. Ma bucur nespus si ca avem acces tot mai usor la ele. 
In aceasta idee, vreau sa o recomand pe Irina. Pe blogul ei (aici) veti gasi mai multe detalii despre carti si ocazional concursuri, dar o puteti vizita si pe pagina de Facebook (aici). 
Pe pagina de Facebook veti gasi doar cateva carti pentru ca Irinei ii place sa povesteasca cu iubitorii de carte si sa le faca recomandari personalizate (dovada ca pe noi ne-a nimerit atat de bine!).