Au trecut deja multi ani de cand am cumparat primul produs de la Prisaca Transilvania. Iar de atunci sunt aproape nelipsite din casa, mai ales in sezonul rece cand ne incearca tot felul de raceli.


Ca multi dintre voi, cei care cunoasteti si folositi deja produsele lor, primul produs incercat a fost celebrul Gatulet Fericit.
Gatulet Fericit este un produs pe baza de propolis, fara alcool, si este perfect pentru copii. Ba mai mult, copiii il iubesc!
Natalia, foarte deschisa la gusturi si arome noi, accepta sa consume si propolisul direct, dar Robert nici nu se uita spre el. Dar Gatuletul fericit il accepta bucuros, ba mai mult, il cere si abia asteapta sa il folosesc.


Poate nu ati aflat insa ca a aparut si versiunea speciala si pentru nas – Nasuc Fericit, dar si versiuni pentru adulti, atat pentru gat, cat si pentru nas.

Le gasiti pe toate pe vegis.ro, la sectiunea speciala Prisaca Transilvania

Cand am primit coletul cu produsele de la Prisaca Transilvania, ne-am bucurat mai intai de miere. A fost prima oara cand am gustat mierea de coriandru si mi se pare incredibil de aromata!

Doar ca, in cateva zile, am avut ocazia sa punem la treaba si produsele special destinate racelilor de sezon.
Pe langa Gatuletul si Nasucul Fericit, de mare ajutor ne-au fost amestecurile speciale: Borcanul Copiilor Veseli si amestecul special pentru raceala Doftorii Batranesti pentru Prunci. 

Borcanul copiilor veseli contine miere, polen, fructe de coji, nuci caju, caise, pastura, laptisor de matca si scortisoara.
L-am cumparat de mai multe ori in anii trecuti si e foarte indragit de Natalia.
(Mica paranteza: Robert abia de curand a inceput sa accepte mierea simpla. In schimb, el consuma de cand e mic polen crud. Din produsele apicole mai accepta doar Gatuletul fericit. Natalia le consuma pe toate, mai putin polenul crud!)

In schimb, a fost prima oara cand am incercat amestecul pentru raceala. Acesta are miere, scortisoara, polen, tinctura de propolis, groji, cimbru, turmeric, catina, macere, laptisor de matca si cuisoare.
Are un miros mai puternic si cand l-am desfacut am avut emotii ca nu il va accepta Natalia. Deci nu mica mi-a fost surpriza cand ea l-a preferat de fapt pe acesta si a dat gata aproape tot borcanul cat a fost racita!

Ambele produse au o textura tare. Eu le iau pe lingurita si o incurajez pe Natalia sa o manance ca pe o acadea.

Acum ca raceala incepe sa cedeze, as vrea sa continui sa le dau acest amestec, pentru sustinere:

Sunt curioasa daca si voi ati folosit produsele de la Prisaca Transilvania si daca v-au placut. Le-ati incercat pe toate cele prezentate mai sus sau doar Gatuletul Fericit? Ce ati mai incercat de la ei, ce eu nu am, si imi recomandati sa incerc?