Baia este unul dintre punctele sensibile ale oricarei case. Un loc intens folosit, cu conditii speciale de umiditate, unde sunt numeroase lucruri si accesorii pe care ar trebui sa le ai la indemana si – cat de paradoxal! – adeseori cea mai mica incapere din casa. Tocmai de aceea, organizarea in baie este extrem de importanta si va permite sa tineti lucrurile protejate si in ordine.

In primul rand, probabil cel mai evident sfat, este sa investiti in solutii de depozitare. Stiu ca mobilierul de baie este foarte scump, de aceea in poza de mai jos va ilustrez cateva idei ieftine si eficiente de depozitare. In principiu, cosurile de orice fel sunt foarte practice si existand atat de multe dimensiuni pe piata, veti putea sa adapostiti in ele cam toate cele necesare.
Iata cateva exemple:

 

Ama - organizare baie

Produsele le gasiti aici: *organizator cu sase compartimente * set trei cosuri * cos pentru depozitare rufe * cos depozitare * cufar depozitare* dulap cu patru sertare*

*Folositi din plin spatele usii


Fie ca montati cuiere speciale, fie achizitionati un cuier care doar se agata de partea superioara a usii sau atarnati pe spatele usii un organizator textil, spatele usii este un spatiu grozav care trebuie folosit din plin. Pe acest cuier puteti tine prosoape sau haine, sau sa depozitati cosmeticele intr-un organizator cu multe compartimente. 

5.-Use-the-back-of-a-bathroom-door-to-hang-towels-29-Sneaky-Tips-For-Small-Space-Living

*Folositi un biblioraft pentru ustensilele de ingrijire a parului
O solutie ieftina si foarte practica, biblioraftul puteti chiar sa il decorati voi, in culori vesele sau care sa se asorteze cu restul baii.

53a072fa149a8_-_cos-07-storagehacks-de-2

*Instalati pe pereti sisteme de agatare care sa va permita sa agatati cosulete diverse in care sa tineti maruntisurile. In acest sens, puteti folosi un perete care altfel ar fi spatiu mort (de exemplu, spatiul de deasupra WC-ului sau al caloriferului).

06609500-15ca-0132-70d0-0add9426c766

*Micile detalii va pot economisi mult spatiu!

253186810271566591_vfjYhcbI_f

*Fiti atenti cu spatiul din sertare si cumparati mici cosulete de plastic (ieftine) pentru a putea sorta lucrurile pe categorii si pentru a mentine usor ordinea. Si astfel sa folositi mai bine spatiul disponbil!

Dollar-Store-Bathroom-Drawer-Organization-4-of-7-683x1024

 

*Daca sunteti ceva mai priceput, puteti sa va creati chiar voi un raft foarte simpatic din borcane.

Mason-Jar-Organizer-2

*Banda magnetica va poate ajuta sa va folositi de spatii pe care altfel le-ati ignora. De exemplu, pe spatele usii de la dulapiorul din baie, banda magnetica va va permite sa organizati agrafe si setul de mani-pedi.

Picture212

*Bara pe arc, disponibila in magazine de decoratiuni (eu am luat din Jumbo), poate fi utila pentru mai multe utilizari, nu doar pentru perdeaua de dus. De exemplu, sa organizati recipientele pe care le folositi la dus, astfel incat sa nu mai ocupe loc pe raft.

Shower Hack 2.JPG.rendition.largest.550

 

*Tot bara pe arc va poate ajuta sa folositi cat mai eficient si spatiul de sub chiuveta.

tension

 

Sursa poze 1 2 3 4 5 6 7