Nu stiu de voi, dar eu am gatit grisul doar in lapte, pe post de desert sau mic-dejun dulce. Probabil deja cunoasteti reteta mea de budinca de gris.
De aceea, ideea de a gati un gris sarat a venit ca o provocare. Dar tare ma bucur ca am incercat si va recomand si voua reteta!

Ingrediente 
300 gr apa
50 gr gris
2 catei de usturoi
50-100 gr de telemea
ou si putin ulei
chives si chilli



Am pus apa la fiert impreuna cu usturoiul si am preparat grisul. Cand era aproape gata, am adaugat telemeaua maruntita si am amestecat bine si energic, astfel incat sa se topeasca si sa se integreze cat mai bine in gris. Dupa ce am luat grisul de pe foc am mai amestecat in el putin chives (arpagic) tocat si l-am pus in farfurii.
Apoi am facut repede cate un ou ochi moale si l-am pus peste gris.

Am ornat cu chives si chilli.