Aceasta carte a fost una dintre cele mai faine surprize din ultima perioada! 
Luasem cartea pentru autocolante, pentru ca Natalia e in acea faza grozava cand orice abtibild o fascineaza. Ma asteptam sa primesc cateva foi pline cu autocolante, asa cum sunt de obicei cartile de acest tip. 
Dar am primit mult mai mult. 
In primul rand, am primit un afis mare-mare cu cuvinte uzuale. Poate unele cuvinte sunt neinspirate (de exemplu cadita de baie care este „albie” pe afis) si unele imagini provoaca confuzie (ca de exemplu cartea cu poza unei zebre si a unui leu – oricat ma straduiesc, Natalia tot animalele le numeste, nu cartea – care nici nu e foarte clara), dar afisul este extrem de util, din hartie de calitate si frumos colorat. 
In carte am descoperit o multime de exercitii pentru autocolante si am petrecut minute in sir „rezolvand” problemele. Apoi, dupa ce autocolantele au fost lipite la locurile lor si au completat diferite tablouri (de exemplu ustensile din bucatarie, obiecte din baie, forme geometrice, familia apropiata, fructe, haine etc), am decupat si acele pagini (am zis deja ca hartia e de super calitate, nu?) si am lipit si aceste planse in jurul posterului mare. 
Pentru lipit am folosit un produs special de la UHT, un fel de guma care nu strica peretii. 
Dupa cum ziceam, cartea aceasta a fost o surpriza foarte frumoasa si a oferit multe materiale si activitati. Iar eu cu siguranta voi cumpara si celelalte carti ale colectiei!
Cartea Cuvinte cu autocolante o gasiti pe Bebe Librarie, aici
Later Edit: colectia se afla si la oferta, 2 +1 – aici