Reteta aceasta este foarte lunga. Nu neaparat prin procedeul de pregatire – care este extrem de simplu – cat prin lista lunga de ingrediente. Si ca sa nu mai pierd timpul, iata de ce avem nevoie:

1 kg carne de pui (eu am folosit pulpe si aripioare)
500 gr cartofi
200 gr ceapa
500 gr morcovi
200 gr telina
500 gr apa
100 gr pasta de tomate
300 gr fasole verde
200 gr rosii proaspete
200 gr conopida
ulei
200 gr vin alb
patrunjel verde
50 gr usturoi
boia
piper
sare
Carnea de pui se sareaza si se inabusa in ulei impreuna cu ceapa, boiaua si ardei. Se stinge cu apa si pasta de tomate.

Separat se inabuse morcovii, telina, cartofii si apoi se adauga peste carnea de pui impreuna cu retsul legumelor. Se lasa sa fiarba pana s-a patruns carnea si legumele, intre timp se adauga sare, piper si patrunjel verde si se serveste.