Ce vedeti aici a fost un festin al gustului inghesuit intr-o singura farfurie.

Am luat o frumusete de spata de porc (care mi se pare cea mai versatila parte) am sarat-o, apoi am frecat energic pe ea rozmarinul. Apoi am presarat fulgi de chilli iute-iute si am dat-o la cuptor la un foc potrivit.

Apoi am curatat ciupercile si le-am umplut doar cu un amestec de ceapa si usturoi verde, rosii, ulei de masline sare. Am adaugat si tava cu ciupercile la cuptor si am inceput sa ma preocup de garnitura.

Adica am spalat niste cartofi noi cu un burete de sarma, i-am taiat in patru si i-am fiert la abur. Cand au fost gata am lasat sa se topeasca pe ei un cub generos de unt si apoi i-am amestecat, aruncand usor cu ei in aer. Am tocat o legatura mare de patrunjel cu frunze grase si le-am presarat peste cartofi.

Salata nu va mai spun cum am facut-o! 🙂

A fost o masa delicioasa, va asigur! si va incurajez sa incercati. Oricare dintre retete 😉