IMG_2146

De cand am descoperit ouale coapte nu ma mai satur de ele si nu le-as mai da pe ouale prajite si nesanatoase. In plus, cu ouale coapte, va puteti juca in atat de multe feluri incat nu aveti cum sa va plictisiti!
Iata o noua varianta de pregatire a oualor coapte la cuptor, dupa o reteta pe care am gasit-o la Sabina.

IMG_2143

Ingrediente

5 chifle micute
5 oua
sare, piper
putin muschiulet de porc
Branza maturata de oaie de la Lactitalia
putin patrunjel
cativa fulgi de chilli

IMG_2135

Se taie capacul la chifle si se scobeste miezul.

IMG_2130

In locul ramas se pune cate un ou, se sareaza si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Eu am pus la foc mare sa fie painea crocanta si prajita.

IMG_2133

Dupa 15 minute, cand oul incepe sa se inchege, se presara deasupra muschiuletul de porc taiat bucatele mici si/sau branza.

IMG_2142

Se mai lasa cateva minute pana se rumeneste deasupra si se serveste presarat cu fulgi de chilli si patrunjel proaspat.
Un mic dejun delicios!

IMG_2150