Cuburi de lemn: puzzle 3D – pentru micul arhitect (Pattern Play 3D MindWare)

Nu toate jucariile sunt la fel.
Cuburile de lemn au fost una din acele investitii foarte bune cand vine vorba de jucariile copiilor. Le-am cumparat cand era Natalia bebelus si de atunci se folosesc mereu: la constructii, la drumuri, la cine stie ce joc de rol.

Dar ce te faci cand simplele cuburi de lemn nu mai sunt suficiente pentru ce vrea copilul sa construiasca?
Cuburile 3D. Tot colorate, tot de lemn, dar cu infinit mai multe optiuni si variante de constructii, asa cum veti vedea mai jos.

 

Am descoperit jocul pe juland.ro
Otilia, cea care aduce aceste jucarii minunate, este incredibil de pasionata de ele si mereu cauta cele mai faine si destepte jocuri sa le aduca in magazinul ei.

Cuburile de lemn sunt acestea de aici si apartin brandului MindWare, brand de la care am incercat si alte jocuri foarte interesante si care i-au captivat pe copii.

Jocul i se potriveste perfect Nataliei. Ea oricum era fascinata de constructii, dar cuburile clasice de lemn nu ii ajungeau pentru ce avea ea de gand sa faca. Cand i-am luat Jenga, ea le-a folosit mai ales pentru ca i-a permis sa faca niste constructii mai deosebite! 🙂 Prin urmare, cand a vazut cuburile a fost imediat fascinata de ele.

A inceput cu modele mai usurele si a continuat apoi cu constructii tot mai complexe.

Copii isi exerseaza diferite aptitudini.
Constructiile 3D ii ajuta sa vada constructia putin diferit, sa imbine piese, sa le calculeze greutatea si unghiul, sa le echilibreze, iar culorile ii ajuta sa creeze modele fascinante.
Jocul vine si cu un set de cartonase cu modele, care ajuta copiii sa descopere cum pot utiliza cuburile in ipostaze si combinatii diferite, sa pune bazele constructiilor facute mai apoi din imaginatie.