Carte pentru copii – Dinozaurii – Peep Inside – Dinosaurs

Cartea o gasiti la Cartile Buburuzei –> aici

Cartea aceasta e SENZATIONALA! Copiii mei, dar mai ales Robi (la aproape 2 ani), sunt fascinati de ea si de numeroasele personaje care se ascund in paginile cartii.

 

Eu nu ma prea pricep la dinozauri. Natalia nu a manifestat vreun interes fata de ei, dar Robert pare fermecat. Deci, cel mai probabil, urmeaza sa invat. Si e numai bine, ca pot sa incep si eu cu aceasta carte! 🙂
Fiecare pagina prezinta diferite tipuri de dinozauri, care sunt ascunsi in moduri ingenioase pe pagina. Va marturisesc ca pe unii nici nu i-am observat la primele rasfoiri!
Partea si mai interesanta este ca in momentul in care „gasiti” ascunzatoarea, aflati noi informatii despre dinozaur, asa cum veti vedea si in pozele de mai jos.
Robert este fascinat acum sa inchida si sa deschida ascunzatorile si sa faca precum un dinozaur (rooooaaaarrr).
Natalia se bucura si ea de ascunzatori, dar e mai interesanta de detaliile despre viata dinozaurilor: cat sunt de mari, ce mananca, cum sunt puiutii etc.

E a treia carte de la Editura Usborne pe care o avem pe acest model si toate au avut succes si mereu sunt cerute si analizate de copii. De fapt, aceste carti au incurajat cel mai multe sesiunile de „studiu individual”.

Va las cu cateva poze, sa va faceti o idee despre carte: