legume de ciorba (orice varietate aveti in casa)
carne tocata amestec porc + vita
1 ceapa
1-2 oua
pesmet (eu am folosit fulgide drojdie pentru a lega carnea – in plus sunt foarte sanatoase!)
sare, piper
bulion
frunze de leustean
Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa, o recomanda ca o alternativa sigura chiar si (sau mai ales) in zile calduroase de vara sau dupa cateva zile cu o dieta abundenta in mancaruri grase.
Incepeti prin a fierbe legumele. Cu 10-15 minute inainte de a adauga perisoarele adaugati si bulionul.
Intre timp, intr-un bol, amestecati carnea cu condimentele pana observati ca este omogena. Faceti bilute de ce marime doriti si adaugati-le in apa clocotita. Apoi adaugati si frunzele de leustean pentru aroma si mai lasati sa fiarba putin.
Iti doresc o primavara insorita si calduroasa
Ama,la mine pe blog te asteapta un premiu!Te pupic dulcic!!!
@multumesc Sorina! si eu iti doresc tie la fel 🙂 :*
@ multumes Iulia si aici 😉
Super gustoasa arata, trebuie sa incerc si reteta ta ca eu sunt mare fan al ciorbei de perisoare.Multumesc ca m-ai trecut pe lista ta si pupici !
@Sylvia – cu mare drag. trec pe lista fiecare blog care ma inspira si la tine gasesc tot felul de idei interesante 🙂