Ea e mica.

Are ochii mari si negri. Sprancene care se incrunta adeseori. 

Are griji.
Grijile ei incep inca de dimineata. Se trezeste devreme si cand coboara scarile il anunta deja pe Aldo ca ii va da drumul sa faca „caca si pisu”.
Apoi, (nu ca as uita des) ma trage de maneca sa imi pun de cafea. Si neaparat (!!!) apa pentru ceaiul lui tati. Iar cand ma vede ca torn apa in ceasca de ceai, fuge repede sa il anunte pe tati ca ceaiul e gata.
Dar grijile ei nu se opresc la simpla preparare a cafelei sau ceaiului. Nu, nu! E foarte atenta ca toata lumea sa primeasca ceasca sa. Astfel, eu nu am voie sa beau cafeaua dintr-o cana pe care apare sigla firmei unde lucreaza Dan si care este un semn clar ca acelea sunt canile lui. De asemenea, Dan nu are voie sa bea ceai din canile in care beau eu de obicei cafea.
In aceasi ordine de idei, este foarte atenta daca ne suna telefoanele. Fie ca e mesaj sau apel. Dar, la fel, eu nu am voie sa raspund la telefonul lui Dan, iar el nu are voie la al meu. Ba mai mult, am fost certata si cand am incercat sa deschid un sms. Si credeti ca e usor sa fii mereu atenta cine la telefonul cui se uita sau vorbeste?! Va zic eu ca nu!

Dan trebuie sa plece dimineata la lucru. Trebuie!
Dar nu inainte sa ne dea cate un pupic. Are grija Natalia sa nu iasa pe usa fara sa dea „pusi la mami si la Nati”.

Orice durere fizica trece cu „ulei pe bubita”. Durerile mele de spate, orice zgarietura, roseata. Dan a fost astfel „tratat” si cand se uita incruntat la o stire la TV: un pic de ulei pe sprancene si gata, tati se simte mai bine!

Cand ne asezam la masa, tot ea ne poarta de grija. Ne cheama si trebuie sa fim toti deodata la masa. Trebuie sa avem farfuriile in fata, sa avem intinse servetele sub farfurii si toata lumea sa pape. Se uita in gura ta si se asigura ca mananci. Si trebuie sa ai mare grija sa nu termini prea repede din farfurie, pentru ca nu se lasa pana nu iti mai pui o portie. 

Si nu ai cum sa rezisti. Stiti voi: ochi mari si negri, sprancene incruntate.

Ea e mica. Si are multe griji. 

Toate din dragoste pentru noi.