Pentru ca imi place sa scap repede de pregatirea unei gustari ungand o felie de paine cu ceva (si ne plictisim zi de zi de unt), apelez la cate un pateu rapid si aromat care sa mai invioreze meniul. Precum acesta! 🙂
Ingrediente
1 cana de pastai de fasole verde
1 fir de usturoi verde
5 galbenusuri de oua de prepelita fierte
1 lingura ulei de masline
putin cimbru
sare
Fierbeti fasolea – preferabil pe aburi si ouale pana sunt tari. Curatati ouale si scoateti galbenusul.
Amestecati toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si mixati pana obtineti o pasta de consistenta dorita.
Serviti cu paine proaspata si rosii! 🙂
Ce idee minunata, Ama!!
Foarte interesant blogul tau. Mi-ai dat o idee buna. Cred ca e foarte gustos pateul tau. Fasolea verde din gradina mea a fost foarte productiva incat aproape m-am plictisit de ea asa ca o reteta noua vine la fix. Multumesc.
Ce bine arata!
[…] 7. Pateu de fasole verde si cimbru […]