Stiu ca inca nu e gata aprilie, dar cu mica vacanta de 1 Mai, imi e teama ca voi rata din nou inceputul de luna. 
Aprilie a fost o luna cu multe schimbari. In bine 🙂 
Eu am citit mult, multe carti care mi-au fost de mare ajutor. V-am zis deja de The Happiness Project si cel mai probabil am sa va tot povestesc despre aceasta carte. Informatia din aceasta carte, suprapusa peste o carte mult mai practica – Getting Things Done – mi-au reformat complet sistemul de organizare, de facut liste si structura intregii zile.
Lucrurile sunt departe de a fi perfecte. Dar e un exercitiu continuu, cu zile bune si zile rele. Important e ca am inceput sa constientizez ca zambetul este absolut necesar 🙂

A fost o luna tare buna si pentru Natalia. A facut 3 ani pe 11 aprilie si ne uimeste zi de zi cu bucuria si veselia ei, cu pofta cu care se bucura de tot ce o inconjoara. Desigur, un rol important in rutina zilnica il reprezinta si Nyuszika, iepuroaica noastra alba si pufoasa.

E sfarsitul lui aprilie si in cateva zile incepe luna mai. E aproape mijlocul anului, de aceea cuvantul rezolutii este cam prafuit. Eu vreau sa il readuc in actualitate si sa fac rezolutii. Din cele mai prozaice si din cele mai abstracte sau spirituale. 

Iar una dintre primele rezolutii este sa scriu mai des aici. ♥
PS Puteti folosi si voi acest header pe pagina voastra de Facebook 🙂